Sarri wint bij debuut voor Chelsea, Fulham kent valse start

11 augustus 2018, 17:55   Bijgewerkt: 11 augustus 2018, 19:54

Maurizio Sarri heeft zijn debuut als trainer van Chelsea opgefleurd met een ruime overwinning op Huddersfield Town (0-3). Fulham kende zaterdagmiddag een teleurstellende terugkeer in de Premier League. Alireza Jahanbakhsh verloor bij zijn eerste minuten in Engeland.

Huddersfield Town - Chelsea 0-3

Sarri begon op bezoek bij met aanwinsten Kepa Arrizabalaga en Jorginho in de basis. Het elftal van de nieuwbakken trainer moest het spel maken, maar hield Huddersfield Town de ruimtes klein. Overtuigend was het allemaal niet wat Chelsea liet zien. Tien minuten voor het rustsignaal brak N'Golo Kanté de ban. De wereldkampioen trof met een volley het doel. Het was Kanté's eerste doelpunt sinds september 2017. Het is ook pas zijn vierde in de Premier League. Nog voor de rust verdubbelde Chelsea de voorsprong. Marcos Alonso verdiende een penalty, die Jorginho benutte. In de tweede helft zocht Huddersfield, waar Terence Kongolo negentig minuten meespeelde en Rajiv van la Parra de hele wedstrijd op de bank zat, naar de aansluitingstreffer. De gastheren gaven ook wel heel veel ruimte weg. In de slotfase profiteerde Pedro daarvan met een wippertje: 0-3

Fulham - Crystal Palace 0-2

Het gepromoveerde Fulham zit vol ambities, maar kende zaterdag een valse start in de Premier League. De Londenaren lieten zich in eigen huis verrassen door Crystal Palace. Fulham had in de eerste helft de beste kansen, maar kreeg vlak voor rust de deksel op de neus. Patrick van Aanholt speelde daarbij een hoofdrol. Met een assist stelde hij Jeffrey Schlupp in staat om te scoren. Die achterstand wist Fulham niet meer te herstellen. In de tachtigste minuut velde Wilfried Zaha het vonnis.

Watford - Brighton & Hove Albion 2-0

Het Premier League-debuut van Alireza Jahanbakhsh liep op een teleurstelling uit. De Eredivisie-topscorer begon bij Brighton & Hove Albion op de bank, terwijl Davy Pröpper de hele wedstrijd meespeelde bij Brighton. In de laatste twintig minuten mocht hij het proberen. Op dat moment had Watford-uitblinker Roberto Pereyra al twee keer toegeslagen. Aan die achterstand kon ook Jahanbakhsh niets meer veranderen en won Watford, waar Dary Janmaat negentig minuten in actie kwam. 

Overige uitslag:

Bournemouth - Cardiff City 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen