Lozano keert tegen FC Utrecht terug in de basis van PSV

11 augustus 2018, 19:55

PSV begint het nieuwe Eredivisie-seizoen met de terugkeer van Hirving Lozano in de basis. De Mexicaan zat in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal op de bank. Vanwege het WK sloot de Mexicaan later aan bij PSV. Afgelopen dinsdag raakte Lozano nog geblesseerd. Lozano's terugkeer gaat ten koste van Donyell Malen. Verder begint PSV zaterdagavond zonder verrassingen tegen FC Utrecht.

Dat betekent dat Pablo Rosario weer in de basis begint. Hij houdt Bart Ramselaar wederom op de bank. Mark van Bommel kan geen beroep doen op Ryan Thomas. De aanwinst wordt maandag nog medisch gekeurd. Opvallende namen in de wedstrijdselectie zijn die van Michal Sadilek en Jordan Teze. Het talentvolle duo debuteert in de Eindhovense wedstrijdselectie.

Tegenstander Utrecht begint met zomerse aanwinsten Leon Guwara en Simon Gustafson. Rico Strieder is niet fit en ontbreekt daarom in het Philips Stadion.

Opstellingen:

PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Hendrix, Pereiro; Bergwijn, De Jong, Lozano

FC Utrecht: Jensen; Troupée, Van der Maarel, Leeuwin, Janssen, Guwara; Klaiber, Gustafson, Emanuelson; Kerk, Van de Streek

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen