Richarlison blinkt uit bij gelijkspel Everton tegen Wolverhampton

11 augustus 2018 – Everton heeft meteen veel plezier beleefd aan aankoop Richarlison. Hij was de uitblinker in het spektakelstuk met Wolverhampton Wanderers, dat zaterdagavond onbeslist eindigde (2-2). Everton speelde lang met tien man na de rode kaart van Phil Jagielka in de veertigste minuut.

Richarlison blinkt uit bij gelijkspel Everton tegen Wolverhampton

Richarlison was de eerste aankoop van Marcel Brands als technisch directeur van Everton. Zo'n 55 miljoen euro betaalden The Toffees aan Watford. Tot nu toe is hij dat geld dubbel en dwars waard. Zijn eerste poging was meteen raak. Richarlison gaf het laatste tikje nadat een vrije trap was blijven hangen. De tweede van Richarlison was van pure klasse. Heel bekeken legde de Braziliaan de bal laag in de rechterhoek.

Helaas voor Richarlison en Everton deed Wolverhampton beide keren wat terug. De promovendus kwam op gelijke hoogte dankzij een mooie vrije trap van Rúben Neves, die het leder in het doel krulde. De thuisploeg kwam in de slotfase voor de tweede keer terug. Deze keer was het Neves die met zijn traptechniek de goal voorbereidde. Hij legde de bal perfect op het hoofd van ploeggenoot Raul Jimenez. Everton kreeg vanuit een counter nog een goede mogelijkheid om alsnog de overwinning te pakken, maar dat mislukte.

Premier League

gerelateerd