Van de Beek: "Verhaal over toekomst uit z'n verband gerukt"

12 augustus 2018, 10:50

Donny van de Beek komt enigszins terug op de teksten die hij eerder heeft gesproken over zijn toekomst. De middenvelder van Ajax gaf onlangs aan dat hij mogelijk wil vertrekken uit Amsterdam, maar dat is volgens hem niet het geval.

De international kon een transfer niet uitsluiten, zo gaf hij aan. "Natuurlijk is het verhaal over mijn toekomst uit z'n verband gerukt. Ik zal het gewoon moeten laten zien, net als iedereen, en dat ga ik ook doen", zegt hij tegen AT5.

Zaterdag kreeg de middenvelder de kans om zich te laten zien, maar tegen Heracles Almelo bleef de ploeg steken op een 1-1 gelijkspel. "Ik moet zeggen, we hadden de tweede helft wel een paar momentjes dat we erop klapten en fel waren, toen dacht ik nog als we nu doordrukken dan kunnen we het verschil maken. Uiteindelijk deden we het niet en dan kom je ook nog 1-0 achter. Dan wordt het helemaal lastig."

Het is een grote domper voor Ajax dat de eerste wedstrijd in een gelijkspel is geëindigd, weet Van de Beek. "We zullen gewoon keihard moeten werken. Natuurlijk hebben we goede spelers, maar het gaat niet vanzelf."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen