ADO gefocust: "Emmen heeft Sparta ondersteboven gespeeld"

12 augustus 2018, 11:32

ADO Den Haag is de eerste club die het in de Eredivisie gaat opnemen tegen FC Emmen, dat vandaag (zondag) voor het eerst in de historie op het niveau gaat acteren. Toch is er van onderschatting geen sprake bij de club uit de Hofstad, geeft Lex Immers aan.

De middenvelder van ADO weet dat Emmen een vervelende tegenstander kan zijn. "Wij hebben vorig jaar Emmen gezien in de play-offs en hebben gezien wat zij kunnen. Voor mijn gevoel hebben zij Sparta toen helemaal ondersteboven gespeeld. Dat is een teken aan de wand dat wij hen niet moeten onder schatten. Dat gaan wij ook niet doen. Zeker niet in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen", zegt hij tegen Omroep West.

Immers vindt wel dat ADO verplicht is om te winnen. "We moeten gewoon de drie punten over de streep trekken, dan hebben we in ieder geval een totaal andere competitiestart dan vorig jaar", doelt Immers op de 3-0 nederlaag bij FC Utrecht van vorig seizoen.

Opstellingen

ADO Den Haag: Groothuizen; Malone, Beugelsdijk, Kanon, Meijers; Immers, El Khayati, Danny Bakker; Becker, Falkenburg, Lorenzen.

FC Emmen: Scherpen; Bijl, Veendorp, Nick Bakker, Klok; Marinus, Jansen, Ben Moussa; Slagveer, Pedersen, Cavlan.

Lees ook: Tim Siekman: geboren en getogen Emmenaar gaat Eredivisie in

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen