Clasie na nieuwe dreun: "Wat moet je er verder van zeggen?"

12 augustus 2018, 17:06

Feyenoord sloeg zondagmiddag voor de tweede keer in een paar dagen tijd een modderfiguur. Na de wanvertoning in Slowakije verloor de winnaar van de Johan Cruijff Schaal ook de eerste competitiewedstrijd tegen De Graafschap. Jordy Clasie reageerde na afloop op de nieuwe klap: "Dit doet misschien nog meer pijn dan donderdag."

Met een 2-0 nederlaag en twee rode kaarten tegen een promovendus kan niemand tevreden zijn. Vice-captain Clasie ook niet, zo bleek tegenover FOX Sports. "Je kan geen goede woorden hebben als je hier met 2-0 verliest. Wat moet je er verder van zeggen?"

De van Southampton gehuurde middenvelder was niet te spreken op de manier waarop Eric Botteghin en Jean-Paul Boëtius met rood van het veld moesten. "Dan laat je de jongens gewoon in de steek. Ze zullen wel weten wat ze verkeerd hebben gedaan."

Donderdag wacht de loodzware opgave om de 4-0 nederlaag tegen AS Trencín weg te poetsen. Clasie weet dat de knop om moet. "Ik denk dat de hele ploeg nog een beetje zoekende is. Dat moet er snel uit gaan, want dit kan niet zo lang doorgaan. Dit doet misschien nog meer pijn dan die nederlaag van donderdag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen