Boëtius over rode kaart: "Je doet het uit emotie"

12 augustus 2018, 17:53   Bijgewerkt: 12 augustus 2018, 19:09

Jean-Paul Boëtius benadeelde met een rode kaart zijn ploeg Feyenoord in de verloren wedstrijd tegen De Graafschap. De buitenspeler kreeg zijn tweede gele kaart na een cynisch applausje en betuigde na afloop spijt: "Dat was heel dom."

Nadat Eric Botteghin eerder al met rood moest vertrekken op De Vijverberg, pakte Boëtius vlak voor tijd ook zijn tweede gele kaart. Hij trakteerde scheidsrechter Pol van Boekel op een cynisch applaus en kon inrukken. "Dat was heel dom", reageert hij na afloop tegenover FOX Sports. "Je doet het uit emotie, voelt woede en teleurstelling. Daarmee benadeel ik m'n teamgenoten en stafleden en wordt het alleen maar moeilijker om het nog om te draaien."

De nederlaag tegen De Graafschap was voor Feyenoord de tweede tik in korte tijd, want eerder deze week verloor Feyenoord al met 4-0 bij AS Trencín. Desondanks weet Boëtius dat hij en zijn ploeg beter kunnen. "Nu komt het er niet uit. Dat is zuur, want we hebben ook heel veel supporters die meekomen en een goed resultaat willen zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen