Kongolo over oude club: "Feyenoord blijft toch een grote club"

12 augustus 2018, 20:19

Terence Kongolo sluit een terugkeer naar De Kuip niet uit. Vorig jaar vertrok de 24-jarige verdediger uit Rotterdam, om te spelen voor AS Monaco. Momenteel is hij met Huddersfield Town actief in de Premier League, al is hij Feyenoord nooit vergeten. "Het zou zomaar kunnen dat ik op een dag terugkeer bij Feyenoord."

In gesprek met Ziggo Sport laat Kongolo zich uit over een eventuele terugkeer naar Rotterdam. "Feyenoord blijft toch een grote club. Als het gebeurt, zou het top zijn. Feyenoord blijft maar groeien, zeker als je het team van nu ziet. Het zou zomaar kunnen dat ik op een dag terugkeer bij Feyenoord", zegt Kongolo. 

Hij verliet Feyenoord ruim een jaar geleden na het kampioenschap en ging voetballen bij AS Monaco. Het avontuur daar werd geen succes en momenteel is de international met Huddersfield Town actief in Engeland. Kongolo houdt nog altijd bij wat Feyenoord doet. "Ik hoop dat Feyenoord kampioen wordt, want met de spelers die ze hebben kan dat zeker."

Vooralsnog is daar weinig van te merken. De Rotterdammers verloren met 2-0 van De Graafschap en zijn na een 4-0 nederlaag op bezoek bij AS Trencín al nagenoeg uitgeschakeld in Europa. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen