Van Bronckhorst na nieuwe dreun: "Vertrouwen even weg bij ons"

12 augustus 2018, 21:53

Giovanni van Bronckhorst slikte als Feyenoord-coach de tweede grote teleurstelling in één week. Hij wijt de 2-0 nederlaag tegen promovendus De Graafschap aan een gebrek aan vertrouwen en hekelt de rode kaart van Jean-Paul Boëtius. "Ik snap echt niet hoe je in twintig seconden twee gele kaarten pakt."

Na de blamage in Slowakije wist Feyenoord zich in Doetinchem niet te revancheren. Verre van zelfs, zag ook Van Bronckhorst. "Het begin was moeizaam, maar toch was er niets aan de hand", analyseerde de coach voor de camera van FOX Sports. "Na die 1-0 zie je dat het vertrouwen even weg is bij ons. We wilden de bal niet meer hebbben. Na rust ging dat beter, maar uiteindelijk zie je het na twee rode kaarten uit elkaar vallen."

Van Bronckhorst was vanzelfsprekend niet blij met de uitsluitingen van Eric Botteghin en Jean-Paul Boëtius. Vooral de laatstgenoemde kan rekenen op een boze oefenmeester. "Na die eerste gele kaart moet je gewoon weglopen. Ik snap echt niet hoe je in twintig seconden twee gele kaarten pakt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen