Tadic: "Er is nooit een excuus om je niet maximaal in te zetten"

13 augustus 2018, 07:59

Dusan Tadic vindt dat Ajax zich tegen Heracles Almelo niet maximaal inzette. Dat stoort de miljoenenaankoop, die naar Amsterdam is gehaald om een einde te maken aan de prijzendroogte. "Op vijftig procent winnen we van niemand", zegt de Serviër.

"Heracles komt hier, vecht wel en pakt een punt. Het moet voor ons een grote les zijn. Als je voor Ajax speelt, mag dit niet gebeuren", aldus Tadic tegen De Telegraaf. "Voor je eigen fans moet je altijd scherp zijn en honderd procent geven. Als we dat doen, hebben we geen zorgen. Maar nu verdienden we het niet om te winnen."

Ajax redde in de slotfase nog een punt, nadat de ploeg van Erik ten Hag op achterstand was gekomen. "We waren niet agressief en klopten geen moment bij Heracles op de deur. Heracles voelde steeds meer een kans te maken. Het is onacceptabel, onmogelijk. Je kunt niet altijd goed spelen. Maar er is nooit een excuus om je niet maximaal in te zetten."

Tadic zag in de tweede helft wel enkele verbetering. "We waren wat scherper. En nadat Klaas (Huntelaar, red.) erin kwam, namen we wat meer het initiatief en kregen we kansen. Zó moeten we de hele wedstrijd spelen en niet vijf of tien minuten." Huntelaar was één van de vier spelers die rust kreeg van Ten Hag. Volgens Tadic deden de wisselingen het spel van Ajax niet goed. "Maar nog hadden we moeten winnen, veel hongeriger moeten zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen