Te Wierik: "In elk opzicht hebben we het ontzettend slecht gedaan"

13 augustus 2018, 12:33

Het goede gevoel dat FC Groningen overhield aan de voorbereiding is meteen verdwenen. De noorderlingen werden zondag in Arnhem te kijk gezet door Vitesse, dat met 5-1 fors uithaalde. "We zijn gewoon overlopen door Vitesse na rust", is Groningen-verdediger Mike te Wierik duidelijk in zijn analyse.

"Dan kan je honderd keer zeggen dat het verdedigend goed stond in de voorbereiding, maar als je op het veld staat zoals wij stonden, kom je overal altijd een stap te laat", zegt Te Wierik in het Dagblad van het Noorden. "In elk opzicht hebben we het als team ontzettend slecht gedaan. Aanvallend, verdedigend én op het middenveld."

Groningen krijgt vrijdag in eigen huis tegen Willem II de kans zich te herstellen. "We moeten heel snel de beelden terug gaan kijken om te zien wat ons heeft bezield. De koppen bij elkaar steken, want ik houd hier een heel slecht gevoel aan over. Dan kan je een voorbereiding draaien waarvan je op zeker moment denkt: het staat goed. Maar deze wedstrijd bewijst maar weer eens dat zo'n hele voorbereiding eigenlijk helemaal niets zegt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen