Wijnaldum moet lachen om geruchten: "Is iets van de media"

13 augustus 2018, 14:20

Georginio Wijnaldum moet lachen om de geruchten over zijn toekomst. Wijnaldum zou onder andere naar het Fenerbahçe van Phillip Cocu kunnen. Maar volgens de 27-jarige middenvelder zijn al die speculaties niet op waarheid berust.

"Ik heb erom moeten lachen", zegt Wijnaldum tegen The Guardian. "Ik heb ook gelezen dat ik de club heb gevraagd of ik mocht vertrekken. Ik heb nooit een gesprek gehad." De geruchten zijn er, omdat de concurrentie voor Wijnaldum op Anfield flink is toegenomen. Liverpool versterkte zich voor dit seizoen met Naby Keïta en Fabinho. "Liverpool zal altijd goede spelers halen, ook als die er al zijn. Dat is normaal."

Volgens Wijnaldum moet Liverpool dat ook nastreven "Dat betekent dat je een grote club bent. Verhalen over dat ik naar Turkije zou gaan, is iets van de media. Misschien omdat Phillip Cocu daar trainer is en ik twee jaar met hem heb gewerkt? Ik weet niet wie dit in de media heeft gebracht, maar ik was het niet."

Wijnaldum stond bij de competitiestart dit weekend 'gewoon' in de basis van Liverpool. Met de Rotterdammer negentig minuten binnen de lijnen wonnen The Reds overtuigend met 4-0 van West Ham United.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen