Van Dijk onder indruk van de Liverpool-selectie én Alisson

14 augustus 2018, 08:25

Virgil van Dijk is onder de indruk van Liverpool. Deze zomer werden onder anderen Alisson Becker, Naby Keïta, Fabinho en Xherdan Shaqiri gehaald én sterspeler Mohamed Salah behouden, waardoor de ploeg van Jürgen Klopp een meer dan serieuze kanshebber voor de Engelse titel is. "We hebben een geweldige selectie momenteel", concludeert de Nederlandse verdediger dan ook.

"Elke speler beschikt over heel veel kwaliteit", vervolgt Van Dijk tegenover The Guardian. "We willen om elke prijs spelen, maar moeten ook realistisch zijn. Ik voel geen druk, al willen we natuurlijk elke wedstrijd winnen. Maar we moeten vooral naar onszelf kijken." Het eerste duel in de Premier League werd in elk geval gewonnen: West Ham United kreeg met 4-0 klop.

De debutant Alisson hield meteen de nul en dat is volgens Van Dijk niet gek. "Hij is erg goed en we hebben veel gesproken. Hij praat heel veel in het veld, dat helpt. Hij heeft veel kwaliteiten aan de bal, wat ons ook zal helpen. We hebben in de voorbereiding veel geoefend en dat zullen we blijven doen."

Met de Oranje-captain heeft Liverpool de duurste verdediger ter wereld in huis, terwijl Alisson een korte tijd ook de duurste doelman ter wereld was. Hij werd echter al snel afgelost door Kepa Arrizabalaga, die naar Chelsea verkaste als opvolger van Thibaut Courtois.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen