Real Madrid kijkt vooruit: "Enthousiasme en honger zijn groot"

14 augustus 2018, 20:04   Bijgewerkt: 14 augustus 2018, 20:32

Zonder het vertrokken duo Zinedine Zidane en Cristiano Ronaldo begint Real Madrid met net zo veel vertrouwen aan het nieuwe seizoen. Om te beginnen staat de Europese Supercup tegen Atlético Madrid op het programma. Sergio Ramos windt er geen doekjes om. "Real Madrid is een familie."

Op de persconferentie daags voor het duel blikt de verdediger terug op het vertrek van Ronaldo en coach Zidane en kijkt hij uit naar het nieuwe seizoen. "Natuurlijk zijn we met Cristiano een cruciale speler kwijtgeraakt, maar wie denkt dat dat betekent dat wij stoppen met winnen, heeft het fout. Ons enthousiasme en de honger zijn overminderd groot. Real Madrid is een familie", klinkt het vol bravoure.

Voor de nieuwe trainer Julen Lopetegiu wacht de loodzware taak om de prijzenregen die onder leiding van Zidane ontstond, voort te zetten. De oud-bondscoach van Spanje is lovend over de Franse oefenmeester. "Zizou heeft het hier weergaloos gedaan en ongelooflijke successen gevierd, maar het is nu eenmaal het verleden. Ik ga niet terugkijken, maar met iedereen bij de club strijden om de laatste jaren voort te zetten."

De twee Madrileense ploegen nemen het woensdag om 21.00 uur tegen elkaar op en kunnen het seizoen meteen met een prijs beginnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen