Ten Hag trots: "Vandaag vond ik ze allemaal goed"

14 augustus 2018, 22:55   Bijgewerkt: 15 augustus 2018, 08:08

Ajax dartelde langs Standard Luik en vanaf de zijlijn zag coach Erik ten Hag dat zijn ploeg een prima partij op de mat legde. Hij is tevreden over zijn elftal en hoopt dat Ajax vaker dit niveau haalt. "Dit moet de intentie van voetballen zijn."

Ogenschijnlijk relaxed stond de oefenmeester na afloop van de uitmuntende overwinning Ziggo Sport te woord. Op de vraag wie de man van de wedstrijd (Nicolas Tagliafico) eigenlijk kiest, antwoordt Ten Hag lachend. "Dat doet Marc Overmars, die heeft ook wel kijk op spelers toch?"

Het tekent de tevredenheid bij Ten Hag, die zijn ploeg stukken beter voor de dag vond komen dan in de heenwedstrijd. "In Luik werden we gemakzuchtig, maar nu maakten we snel de 3-0 en was het over en uit. Dit moet de intentie van voetballen zijn. We moeten dit iedere wedstrijd en elke negentig minuten brengen. Vandaag vond ik ze allemaal goed."

In de slotfase haalde de coach Hakim Ziyech naar de kant. Dat was uiteraard geen toeval. "Het was ook een beetje om hem even rust te gunnen, maar het is een sieraard voor het Nederlandse voetbal en daarom gunde ik hem die wissel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen