Preud'homme: "Je moet wel zin hebben om te werken en te lopen"

14 augustus 2018, 23:41

Michel Preud'homme zag dat zijn Standard Luik dinsdagavond werd weggespeeld door Ajax in de derde voorronde van de Champions League. De Belgische coach was na de wedstrijd hard voor zijn spelers. "Blijkbaar pikken mijn spelers het niet op."

De heenwedstrijd eindigde nog in 2-2, maar in Amsterdam bleken de Belgen geen schijn van kans te hebben. "We wilden hetzelfde doen als in de heenmatch, maar daarvoor moet je wel zin hebben om te werken en te lopen", vertelt Preud'homme tegen Sporza.

De coach verwijt de spelers dat ze zijn aanwijzingen niet opvolgden. "We hebben vorige week tactisch getraind voor de match tegen Ajax en blijkbaar waren ze dat allemaal al vergeten. Blijkbaar pikken mijn spelers het niet op. Ik moet constant op dezelfde nagel kloppen."

Tot slot bekende de oud-trainer van FC Twente ook dat zijn ploeg niets te zoeken heeft in het miljoenenbal. "Dat is ons niveau niet op dit moment. Maar we moeten ernaar evolueren om over afzienbare tijd wél het niveau te halen om met ploegen als Ajax te kunnen wedijveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen