Ødegaard maakt spoedig een keuze uit diverse opties

15 augustus 2018, 08:06

Plots dook dinsdag vanuit Spanje het verhaal op dat Martin Ødegaard (19) ook komend seizoen voor sc Heerenveen gaat voetballen. Dat lijkt voorbarig, want de Noor heeft verschillende opties. Ook Vitesse wordt serieus genoemd. De Arnhemmers zien in de creatieve middenvelder van Real Madrid een opvolger van Mason Mount. Ødegaard zal spoedig de knoop doorhakken.

Omrop Fryslân meldde na de Spaanse berichtgeving dat Ødegaard inderdaad in Nederland is, maar dat hij naar Vitesse lijkt te gaan. Volgens Voetbal International is Heerenveen in afwachting van de beslissing van de jonge Scandinaviër, die het afgelopen ander half jaar in het Abe Lenstra Stadion speelde. De Friezen hopen hem nog een seizoen te huren van Real Madrid.

De bal ligt nu bij de speler zelf. Volgens De Telegraaf beschikt Vitesse over de betere papieren, mocht Ødegaard besluiten terug te keren naar Nederland. Ødegaard heeft meerdere kaarten in handen. Op korte termijn neemt hij een besluit, zo heeft zijn management aan de ochtendkrant laten weten. 

Lees ook: 'Heerenveen huurt Ødegaard nog een keer van Real'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen