Cocu grijpt naast Champions League: "Trots op mijn spelers"

15 augustus 2018, 09:33

Phillip Cocu verwijt de spelers van Fenerbahçe niets na de uitschakeling in de voorronde van de Champions League. De Turkse club speelde dinsdag gelijk tegen Benfica (1-1). Na de 1-0 van vorige week in Portugal was dat onvoldoende om de beslissende play-offs te bereiken.

"Ik ben trots op mijn spelers", citeert het clubkanaal van Fenerbahçe de voormalige trainer van PSV. "We speelden tegen een tegenstander met veel kwaliteit. Dat kostte ons ook veel kracht. Vooral in de slotfase zag de ploeg er moe uit. We hebben ons best gedaan. We hebben nooit opgegeven."

Fenerbahçe kwam al na een klein half uur op achterstand, wat de opdracht alleen maar zwaarder maken. Verder dan de gelijkmaker van Alper Potuk, nog voor het rustsignaal, kwam Fener niet. "We verdienden nog een doelpunt. Met een beetje gelijk waren wij ook op een 1-0 voorsprong gekomen. Benfica zou nerveuzer zijn geworden. We waren dichtbij, maar zij waren effectiever. Hier moeten we lessen uittrekken en deze moeten we meenemen naar de Europa League."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen