Okita komt wéér niet opdagen bij MVV: "Dit is niet makkelijk"

15 augustus 2018, 14:55

Jonathan Okita is weer niet op komen dagen bij MVV. De topscorer van vorig seizoen had zich moeten melden bij de medische staf, maar hij schitterde in afwezigheid. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen werd de aanvaller al tijdelijk uit de selectie gezet, omdat hij zich niet aan de afspraken hield.

"Okita heeft last van misselijkheid, hoofdpijn en heeft darmklachten. Ook heeft hij last van zijn enkel, na de wedstrijd tegen Almere City", zegt trainer Ron Elsen tegen De Limburger. "Hij had zich moeten melden bij de medische staf, maar dat heeft hij niet gedaan."

Voor MVV is de situatie rondom Okita vanzelfsprekend niet prettig. "Natuurlijk. Dit is niet makkelijk. De topscorer van vorig seizoen komt niet opdagen. Maar ik focus me op de spelers die er wel zijn", aldus Elsen. Okita werd vorige maand verbannen, omdat de speler ontbrak bij de eerste trainingen van het seizoen en hij was een half uur te laat voor het schieten van de elftalfoto.

Het afgelopen seizoen was Okita achttien keer trefzeker, wat hem belangstelling van andere clubs opleverde. Onder andere NEC toonde interesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen