Peterson neemt rugnummer van Darri over bij Heracles Almelo

15 augustus 2018, 15:30

Kristoffer Peterson heeft bij Heracles Almelo van rugnummer gewisseld. De aanvaller droeg tot dusver achttien op zijn shirt, maar in het nieuwe Eredivisie-seizoen tegen Ajax pronkte opeens nummer zeven op zijn rug. Het had succes, want hij scoorde meteen een schitterend doelpunt. "Voetballen met je favoriete rugnummer maakt het spelletje gewoon nóg leuker dan het al is", aldus de Zweed, die het nummer overnam van de vertrokken Brahim Darri.

Sinds een cadeautje van zijn vrienden is Peterson fan van rugnummer zeven. "Zij waren op vakantie in Portugal en kochten daar voor mij een shirt van Cristiano Ronaldo, met rugnummer zeven. Sindsdien was ik fan van hem als speler. Ik was geen fan van Manchester United, maar alles van Cristiano Ronaldo hing vanaf toen op mijn kamer", vertelt hij op de clubsite.

"Ik heb nog nooit de kans gehad om met rugnummer zeven te spelen. Zelfs niet in de jeugd. Nu de kans zich voordeed om hier bij Heracles Almelo met dat nummer te spelen, heb ik overlegd met de club en hebben we het gelukkig kunnen doorvoeren", aldus de aanvaller.

Fans die dit seizoen een shirt hadden aangeschaft van Peterson met rugnummer achttien, hoeven overigens niet te treuren. Peterson: "Zij kunnen contact opnemen met mij of met de club. Dan zorg ik ervoor dat ze van mij een nieuw shirt met rugnummer zeven krijgen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen