Moniz: "Feyenoord heeft heel veel over zich heen gekregen"

15 augustus 2018, 19:43

Het AS Trencín van coach Ricardo Moniz verdedigt donderdag een op het eerste gezicht geruststellende marge van 4-0 tegen Feyenoord in De Kuip. Toch wil de coach nog niet zeggen dat het tweeluik al beslist is. "Ik heb het vorige week ook al meteen gerelativeerd."

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel gaat Moniz in op vragen van FOX Sports. De oefenmeester is van mening dat het opportunisme hoogtij viert in Nederland. "Feyenoord heeft, vind ik, heel veel over zich heen gekregen na de nederlaag. Ze hebben de week daarvoor nog de Johan Cruijff Schaal gewonnen. Ik heb het vorige week ook al meteen gerelativeerd."

Trencín maakte vorige week indruk tegen de Rotterdammers en de Slowaken zijn dan ook niet van plan een anders systeem te spelen. "Als je vorige week vier keer scoort, moet je je proberen te verbeteren." Moniz verwacht dat Trencín een Eredivisiewaardige ploeg heeft, die zich in de Nederlandse competitie staande kan houden. "Door de trainingsmentaliteit van ons, zullen we fysiek wel ons mannetje kunnen staan."

Trencín trapt donderdag om 20.30 uur af in De Kuip. Dan wordt duidelijk of Feyenoord nog voor een stunt kan zorgen. ?

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen