Gisteren gemist: Atlético pakt Super Cup, Kroos boos op Özil

16 augustus 2018, 00:30   Bijgewerkt: 15 augustus 2018, 23:47

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 15 augustus.

Atlético blaast Real in de verlenging omver en pakt Super Cup

Atlético Madrid heeft woensdagavond ten koste van aartsrivaal Real Madrid zijn eerste Europese Super Cup sinds 2012 binnengehaald. Na negentig minuten spelen in de Estse hoofdstad Talinn stond er een 2-2 stand op het bord: Diego Costa scoorde tweemaal, Karim Benzema en Sergio Ramos troffen doel namens De Koninklijke. Los Rojiblancos bleken echter het meest over te hebben in de verlenging. Saul Niguez en Koke zetten Atlético met prachtige doelpunten op 4-2 en verzekerden hun club van de eerste prijs van het seizoen.

Kroos spreekt zich uit: statement Özil vol met onzin

Toni Kroos heeft behoorlijk fel van leer getrokken tegen landgenoot Mesut Özil. De Duits international heeft geen goed woord over voor de handelswijze van de Arsenal-speler, die vorige maand zijn interlandcarrière beëindigen en in zijn statement racisme en het gebruik aan respect als redenen gaf.

Zorgen bij City: knieblessure De Bruyne tijdens training

Bij Manchester City houden ze hun hart vast, want de Belgische ster Kevin de Bruyne is tijdens een training van de regerend landskampioen geblesseerd geraakt. Dat meldt de club woensdag via de eigen kanalen. De Belgische middenvelder ondergaat zo snel mogelijk een test aan zijn rechterknie.

Moses (27) stopt als 'Super Eagle': "Tijd is gekomen"

De Nigeriaan Victor Moses stopt als international. Dat heeft de 27-jarige vleugelspeler van Chelsea in een verklaring bekendgemaakt. Hij gaat zich nu richten op het clubvoetbal en zijn familie. "Toch wil ik nu graag de weg vrijmaken voor nieuwe talenten."

Van Bronckhorst over Vilhena: "Niet gezegd dat hij niet weg mag"

Giovanni van Bronckhorst ontkent dat Tonny Vilhena niet mag vertrekken bij Feyenoord. Volgens verschillende media heeft het Duitse Eintracht Frankfurt een bod gedaan op de middenvelder, maar de oefenmeester klopt dat niet. "Als hij weggaat, moeten andere spelers opstaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen