De Bruyne drie maanden afwezig vanwege knieblessure

17 augustus 2018, 12:54

Goed en slecht nieuws voor Manchester City: middenvelder Kevin de Bruyne ligt naar verwachting zo'n drie maanden uit de roulatie. Hoewel dat een forse tegenvaller is voor de ploeg van manager Pep Guardiola, had de schade een stuk groter kunnen uitvallen. Nadat hij op krukken werd gespot op een filmevenement, was de vrees dat hij er misschien nog wel langer uit zou liggen.

Dat is dus niet het geval, want volgens de club is er geen operatie nodig voor de Belgische middenvelder. Dat is in elk geval dan weer goed nieuws. Toch zal De Bruyne tot vlak voor de winterstop niet beschikbaar zijn voor de Catalaanse coach. Dus mist hij duels in de Premier League, Champions League en diverse bekertoernooien. Tijdens de seizoensopener tegen Arsenal was hij al wel van de partij, zij het als invaller. 

Ook voor België is de blessure slecht nieuws: zij kunnen in de Nationale League tegen IJsland en Zwitserland geen beroep doen op De Bruyne. Tegen Nederland, tijdens de oefeninterland op 16 oktober in Brussel, is hij er zeer waarschijnlijk ook niet bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen