Wormuth wil 'goed product' leveren en laat Vermeij eerst niet gaan

17 augustus 2018, 14:56   Bijgewerkt: 17 augustus 2018, 15:04

Heracles Almelo startte het seizoen op bezoek bij Ajax afgelopen weekend uitstekend, maar Frank Wormuth staart zich zeker niet blind op die wedstrijd. In eigen huis tegen ADO Den Haag wil de Duitse coach niet alleen wederom een goed resultaat boeken, ook wil hij het publiek vermaken. "Een goed product leveren om de mensen naar het stadion te krijgen", vertelt hij.

Op de clubsite gaat hij in op de ontmoeting van zaterdagavond. "De grote vraag was deze week: hoe keren we terug naar de alledaagse praktijk?", begon Wormuth. "Want de wedstrijd bij Ajax was natuurlijk niet alledaags. We hebben iedereen teruggebracht op de grond door te laten zien wat er allemaal nog voor verbetering vatbaar is."

Het duel met ADO Den Haag wordt namelijk compleet anders, verwacht hij. "We gaan nu spelen tegen tegenstanders van hetzelfde niveau, te beginnen met de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Dat wordt een compleet andere wedstrijd. ADO heeft snelle spelers aan de buitenkanten en ze zijn met veel lengte gevaarlijk door de lucht. Het is een team waar veel vechtlust in zit."

{image[323901][right-half][]}Interesse in Vermeij

Sebastian Jakubiak, Jeff Hardeveld (beiden knie) en Joey Konings (lies) zijn in elk geval niet van de partij bij Heracles. Maximilian Rossmann kampte met ziekte, maar is weer fit genoeg. Ook Vincent Vermeij is van de partij, maar uitgerekend ADO Den Haag heeft interesse in hem. Voor maandag wordt er in elk geval niet meegewerkt in Almelo.

"We spelen tegen elkaar, als je dan vraagt naar een speler, zeg ik: geen kans. Maar bellen ze maandag, dan ligt dat weer anders", aldus trainer Wormuth tegenover TC/Tubantia, die vooralsnog de voorkeur geeft aan Adrian Dalmau.

Lees ook: Groenendijk wil valste start met ADO rechtzetten tegen Heracles

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen