Van Bronckhorst wil door: "Ik ben positief, mijn groep ook"

17 augustus 2018, 15:19

Giovanni van Bronckhorst baalt uiteraard van de Europese uitschakeling van Feyenoord, maar is ook trots op zijn ploeg. De coach voelt dat de sfeer in Rotterdam goed is en leeft daardoor toch met een positief gevoel toe naar de wedstrijd tegen Excelsior.

Feyenoord bleef donderdag steken op een 1-1 gelijkspel tegen AS Trencín, maar Van Bronckhorst is toch niet ontevreden. "Als je zo'n wedstrijd op de mat legt, laat dat zien dat het team karakter heeft en dat we ervoor zijn gegaan. Dat moeten we zondag ook weer doen", vertelt de Feyenoord-trainer aan RTV Rijnmond. "We spelen een goede wedstrijd, mag ik dan niet positief zijn? Ik ben positief, mijn groep ook. Teleurstelling heeft de overhand, laat dat duidelijk zijn. Maar ik kan niet meer vragen dan de spelers gisteren hebben laten zien."

Van Bronckhorst is tevreden over hoe zijn team het heeft opgepakt. ''Ik vind het mooi om te zien hoe wij gereageerd hebben na afgelopen weken en ik ben trots op de manier waarop wij de club vertegenwoordigd hebben. Dit is de enige manier om door te gaan. De resultaten komen dan weer."

Er is volgens de coach nog genoeg om voor te strijden in dit seizoen. "Je wilt altijd Europees spelen, om jezelf te verbeteren en de club meer aanzien te geven. Nu hebben we minder wedstrijden. Ik ben teleurgesteld over de uitschakeling, maar er is nog alles om voor te spelen. Dit seizoen kan nog positief eindigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen