Pröpper wil ADO verslaan: "Anders punt tegen Ajax niets waard"

17 augustus 2018, 20:02

Heracles Almelo rekent zich niet rijk met het punt in Amsterdam tegen Ajax. De ploeg staat weer op scherp voor de ontmoeting met ADO Den Haag van aanstaande zaterdag. Aanvoerder Robin Pröpper wil een zege.

De verdediger kijkt tevreden terug op de wedstrijd tegen Ajax, die in 1-1 eindigde. "Hoe we het met elkaar neerzetten, met z'n allen druk naar voren geven en ook verdedigen met z'n allen. Dat deden we goed in Amsterdam en dat moeten we elke wedstrijd zo neerzetten." Tegen ADO zal het een andere wedstrijd worden, denkt de verdediger. "Zij hebben de eerste wedstrijd verloren. Zij moeten en wij willen hier thuis de drie punten pakken. Het wordt een leuke, interessante pot. We proberen het spel te maken", zegt hij tegen RTV Oost. 

Met het publiek erachter is Heracles tot mooie dingen in staat, denkt de nieuwe aanvoerder. "Het is een fijn gevoel, thuis spelen, met het publiek erachter. We hebben vorig seizoen veel punten thuis gehaald en ik zie dat nu weer gebeuren. Als we nu niet winnen van ADO Den Haag is dat punt tegen Ajax eigenlijk niks meer waard."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen