Pusic: "We moeten met beide benen op de grond blijven staan"

17 augustus 2018, 23:52

Marino Pusic waakt voor een hosanna-stemming bij het winnende FC Twente. Tevreden is de trainer wel over de overwinning van vrijdag op Sparta (2-1). "De zege is belangrijk, maar we hebben nog een heel lange weg te gaan", aldus Pusic.

"We moeten met beide benen op grond blijven. We hebben een fantastisch teamprestatie geleverd. Dit hadden de mensen niet verwacht, maar het is te vroeg voor de polonaise", zegt Pusic in gesprek met de Tubantia.

Voor het eerst in lange tijd viel er weer eens wat te juichen in de Grolsch Veste. "Dit geeft zoveel energie aan de groep, de club en onze trouwe supporters. De Eerste Divisie valt niet te onderschatten. Er gebeurt van alles, er doen veel goede teams mee, de weerstand is enorm. We moeten alle wedstrijd honderd procent aanvliegen, want niemand is makkelijk te verslaan."

Makkelijk kwam de overwinning niet tot stand. In de tweede helft was het met de hakken over de sloot. "Op het moment dat we fris en fruitig zijn, zie je dat we het voetballend goed deden. Vooral in de eerste helft. Ik vond ons zeer dominant. We stonden terecht op voorsprong. De tweede helft namen zei meer risico."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen