Telefoon van 'totempaal' van Emmen staat roodgloeiend

18 augustus 2018, 08:57   Bijgewerkt: 18 augustus 2018, 09:12

Het leven van Kjell Scherpen is behoorlijk veranderd na zijn succesvolle debuut in de Eredivisie met FC Emmen. De achttienjarige keeper maakte vorige week grote indruk bij ADO Den Haag en staat daardoor vol in de belangstelling. Ook van zaakwaarnemers.

Rijen vol zaakwaarnemers willen Scherpen toevoegen aan hun stal, zegt hij tegen RTV Drenthe. Eerst vond hij het nog grappig, maar nu niet meer. "Bij de tiende vond ik het wel genoeg. Maar ik ben netjes gebleven, heb ze allemaal keurig een bericht gestuurd dat ik een prima zaakwaarnemer heb (Edwin Olde Riekerink, red.)."

De achttienjarige keeper uit Emmen werd door Gertjan Verbeek vorige week genoemd als toekomstige keeper van Oranje. "Die complimenten waren het meest bijzonder", vindt Scherpen. "Om die woorden moest ik wel glimlachen. Mooi als zo iemand dat zegt. Het geeft me nog meer motivatie om het waar te laten maken." 

Scherpen werd door aanvoerder Anco Jansen na de winst in Den Haag gekscherend 'totempaal' genoemd, als verwijzing naar zijn lengte. De jonge goalie is 2.03 meter lang.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen