Zoet wilde geen reserverol: "Vind ik mezelf te goed voor"

18 augustus 2018, 10:31

Jeroen Zoet heeft niet onder stoelen of banken gestoken dat hij deze zomer graag een mooie transfer wil maken, maar is niet van plan om in het buitenland ergens op de bank te gaan zitten. Daar voelt de international van PSV zich te goed voor, zo geeft hij aan.

De 27-jarige keeper verlengde onlangs zijn contract in Eindhoven. AS Roma en Napoli toonden onlangs interesse in de sluitpost, maar Zoet heeft die clubs afgewezen. "Ik vind mezelf te goed om ergens heen te gaan waar ik niet zou spelen", zegt hij tegen de NOS. Daarom heeft hij besloten om bij te tekenen. "Ik koester enorm wat ik hier heb", zegt de keeper. "De manier van spelen bevalt me. Ik zie nieuwe uitdagingen voor komend seizoen."

Zoet, die met PSV verzekerd is van Europa League-voetbal en nog hoopt op de Champions League, voelt zich goed bij zijn club. "PSV heeft er ook alles aan gedaan om jongens voor de club te behouden en vol voor de prijzen te gaan." Zoet merkt dat Ajax door veel mensen als titelfavoriet wordt gezien, maar maakt zich daar niet druk om. "Wij hoeven het niet van de daken te schreeuwen, maar voor ons is het doel duidelijk: kampioen worden. Dat hoeft niet elke dag naar buiten gebracht te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen