Transferweekje: Nederlands duo ziet transfers op tocht staan

18 augustus 2018, 11:35

De transfermarkt is nog enkele weken geopend en dus gaan de geruchten op volle toeren. Door de bomen kunnen we soms het bos niet meer zien, maar het ene gerucht is uiteraard serieuzer dan de ander. Daarom heeft FCUpdate.nl de wekelijkse transferrubriek 'Transferweekje' gelanceerd. Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Italiaanse transfer Promes in rook op

Quincy Promes is bijna een vaste basisspeler in deze rubriek. Onlangs werd hij in verband gebracht met een transfer naar Southampton en deze week werd zijn naam veel genoemd in Italië. AC Milan flirtte nadrukkelijk met de aanvaller van Spartak Moskou, dat de aanvaller best wilde laten gaan. De Russen hadden een constructie voor ogen waarbij zijn nieuwe club hem zou huren met een verplichte optie tot koop. Milan heeft echter besloten om op het laatste moment af te zien van de komst van de Nederlander, zo wisten diverse Italiaanse media te melden. Ook AS Roma was geïnteresseerd, maar zette niet door. De Serie A-transferdeadline verstreek vrijdag om 20.00 uur. Het is nu de vraag of Promes deze zomer nog een transfer gaat maken, of dat hij in Moskou blijft. 

Janssen vertrekt niet bij Tottenham

Tagliafico denkt niet aan een andere club

Fans van Ajax hoeven niet te vrezen voor een transfer van Nicolás Tagliafico. De WK-ganger, die sinds afgelopen winter in Amsterdam speelt, is er zeker van dat hij ook na de transferdeadline nog bij Ajax onder contract staat. "Mijn toekomst ligt zeker komend seizoen bij Ajax", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Ik heb ook de geruchten gehoord over Real Betis, maar ik blijf bij Ajax hoor. Ik ben hier net en voel me steeds beter op mijn gemak. Of ik later weer terug wil keren in de Primera División? Mijn jaartje bij Real Murcia (seizoen 2012-2013, red.) was in een andere fase van mijn carrière. Ik zeg heus niet: mijn loopbaan is mislukt als ik daar niet ooit eens terechtkom. Ik heb nu meer gevoel bij de Premier League in Engeland. Ooit wil ik als voetballer in de sterkste competitie van de wereld spelen." De 25-jarige Argentijn heeft in de hoofdstad nog een contract tot 2022.

Real denkt aan constructie voor Neymar

Lyon gaat transfer Denayer afronden

Olympique Lyon staat op het punt om een transfer af te ronden, zo weet L'Equipe. Het gaat om Jason Denayer, een achtvoudig Belgisch international die speelt bij Manchester City. De 23-jarige Belg, die in het verleden voor Celtic, Galatasaray en Sunderland speelde, is in al aangekomen in de Franse stad. Denayer stond de afgelopen vier seizoenen bij Manchester City, maar werd door de club telkens uitgeleend. Daardoor heeft hij niet één competitiewedstrijd gespeeld voor de Engelse kampioen. Denayer heeft in Manchester nog een contract tot 2020, maar die verbintenis wordt dus afgekocht door de club van Memphis Depay en Kenny Tete. Mogelijk krijgt de transfer al dit weekend zijn beslag. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen