Tadic hoopt dat Ziyech bij Ajax blijft: "Zijn blij met hem"

18 augustus 2018, 15:37

Dusan Tadic en Hakim Ziyech hebben binnen de lijnen een zeer goed klik bij Ajax, dat is tot dusver al wel gebleken. De Serviër hoopt dan ook van harte dat de middenvelder in Amsterdam blijft, maar rekent zich absoluut nog niet rijk.

"Je kunt niemand dwingen", zegt Tadic tegen AT5. Hij bemoeit zich verder niet met de keuze van zijn ploeggenoot. "Ziyech is een slimme jongen en hij heeft genoeg ervaring om te weten wat voor hemzelf het beste is. Zo is voetbal nu eenmaal, je weet nooit wat er kan gebeuren. We zijn blij dat hij bij ons is."

Tadic heeft het goed naar zijn zin bij Ajax. Dat is te zien aan de assists en de goals die hij al heeft afgeleverd. Veel tijd om te wennen heeft hij niet nodig gehad. "Ik ben blij dat ik hier ben. Ajax is een geweldige club met fantastische supporters", zegt Tadic, die met zijn team zaterdag tegen VVV-Venlo speelt. "We moeten scherp zijn. Bij Heracles hebben we punten verloren, dat mag niet nog een keer gebeuren. Het wordt niet makkelijk. We spelen op kunstgras en het is een klein veld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen