Spoorboekje: Liverpool in actie, Spaans toetje en ErediVisie

20 augustus 2018, 07:00   Bijgewerkt: 19 augustus 2018, 23:37

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 20 augustus.

Nieuws

Neres-update

David Neres viel zaterdagavond tijdens de wedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax uit met een hamstringblessure. Hoe ernstig de blessure is en of de Braziliaan kan meespelen tegen Dinamo Kiev, is nog onduidelijk. De Amsterdammers zullen ongetwijfeld snel met een update komen over de blessure van Neres.

Specials

ErediVisie

De tweede speelronde van de Eredivisie zit erop en dat betekent dat het voor ons tijd is om te terug te blikken op wederom een bewogen weekend in de Nederlandse competitie. In onze wekelijkse rubriek ErediVisie zetten we de opvallende zaken op een rijtje.

Wedstrijden

Valencia - Atlético Madrid (20.00 uur) 

De eerste speelronde van La Liga heeft op deze maandag een heerlijk toetje in petto voor de liefhebbers: in Mestalla spelen Valencia en Atlético Madrid tegen elkaar. De ploeg uit de hoofdstad is op basis van de historie favoriet, want Valencia wist niet één van de laatste zeven duels met de Madrilenen te winnen. Bovendien zal het vertrouwen groot zijn bij Atlético na het winnen van de Europese Super Cup ten koste van Real Madrid. 

Jong AZ - Almere City FC (20.00 uur)

Als laatste twee clubs van de Eerste Divisie komen Jong AZ en Almere City FC in actie. Voor deze wedstrijd is Almere City FC uiteraard de favoriet. De ploeg versterkte zich flink op de transfermarkt en heeft onder meer Ricardo Kip, Andreas Calcan en Youri Loen aangetrokken. Interessant is ook dat er met Michele Santoni een Italiaanse trainer voor de groep heeft staan als opvolger van Jack de Gier. 

Crystal Palace - Liverpool (21.00 uur) 

Liverpool wordt dit seizoen gezien als de grote uitdager van Manchester City, dat na twee speelronden op zes punten staat. Het is aan The Reds om dat voorbeeld vanavond te volgen. Liverpool begon vorige week goed met een 4-0 zege op West Ham United, maar met Crystal Palace wacht er vanavond een pittige tegenstander. Ook dat team won vorige week, met 0-2 bij promovendus Fulham. 

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong AZ - Almere City, FOX Sports 1, live verslag van Eerste Divisie-duel

20.00 uur: Valencia - Atlético Madrid, Ziggo Sport, live verslag van het La Liga-duel

20.35 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

21.00 uur: Crystal Palace - Liverpool, Ziggo Sport 14, live verslag van het Premier League-duel

22.00 uur: Natafelen, FOX Sports 1, voetbaltalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen