Morata ondanks matig eerste seizoen niet bezig met vertrek

20 augustus 2018, 11:02

Alvaro Morata kende een teleurstellend eerste seizoen in dienst van Chelsea. De Spaanse spits, die in de zomer van 2017 door The Blues voor 66 miljoen euro werd overgenomen van Real Madrid, scoorde in de tweede competitiehelft maar één keer. Morata wil er alles aan doen om alsnog te slagen bij Chelsea en is totaal niet bezig met een vetrek, zo vertelt hij tegen diverse Engelse media.

"Ik had terug kunnen gaan naar Spanje of Italië", zo begint de spits. "Alle mensen geloven daar in mij, maar ik wil hier alles veranderen. Ik heb er nooit over nagedacht om te vertrekken. Ik wil het niet voor alle haters, maar voor mij en Chelsea." Morata kwam vorig seizoen in 48 officiële duels tot vijftien doelpunten.

Morata heeft er alle vertrouwen in dat dát er dit seizoen meer worden. Dat zit 'm onder andere in de nieuwe manier van spelen. "Vorig seizoen speelden we directe ballen en moest ik ballen in de lucht beschermen, wat niet mijn beste kwaliteit is. Nu kan ik de ruimte aanvallen, ik kan in één keer spelen en het strafschopgebied ingaan voor de voorzetten. Het is beter voor mij."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen