Jong Oranje voegt Maduro toe aan technische staf

20 augustus 2018, 12:10

Hedwiges Maduro (33) maakt per direct deel uit van de technische staf van Jong Oranje. De onlangs gestopte middenvelder wordt de tweede assistent van bondscoach Erwin van de Looi. Maduro heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot en met het EK van 2019 bij het beloftenteam houdt.

Volgens Maduro zijn de onderhandelingen de afgelopen maanden in een stroomversnelling geraakt. "Ik kijk ernaar uit om deze stap te maken. Ik moet nog veel leren en dat wil ik ook. Als voetballer (bij FC Groningen, red.) had ik al veel voetbaldiscussies met Erwin van de Looi en ik denk dat we elkaar kunnen aanvullen. Het is wel duidelijk dat hij een goede voetbalvisie heeft en een goede coach", zegt hij via de officiële kanalen van de KNVB.

De oud-speler van Ajax, Valencia, Sevilla, PAOK Saloniki, FC Groningen en Omonia Nicosia besloot onlangs een punt te zetten achter zijn actieve loopbaan als voetballer. Met Jong Oranje won hij in 2007 het EK in eigen land. "We gaan straks met Jong Oranje met de EK-kwalificatie verder tegen Engeland, een topland. Maar wij zijn ook top. Het besef moet alleen aanwezig zijn dat we van iedereen kunnen winnen. We hebben een talentvolle spelersgroep, maar met alleen talent kom je er niet. Er wordt veel meer gevraagd dan dat en ik hoop daarbij te helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen