Inzetbaarheid Shevchenko nog altijd onzeker

13 juni 2006, 10:00

Andrei Shevchenko is nog altijd bezig met zijn race tegen de klok om op tijd fit te zijn voor het eerste WK-duel van zijn land, woensdag tegen Spanje. De spits van Oekraïne kampt al enkele weken met een blessure aan zijn knie en de kans is groot dat het duel met de Spanjaarden voor hem nog niet iets te vroeg komt.

Verwacht wordt dat Oleg Blochin, de bondscoach van Oekraine, zijn aanvaller woensdag aan een grondige fitnesstest zal onderwerpen. Mocht hij deze met succes doorstaan, zal de spits tegen Spanje kunnen spelen. Zo niet, dan zal Shevchenko zijn WK-debuut nog even uit moeten stellen. "Ik voel me goed, maar ik moet nog beter in vorm komen", zegt de spits tegen Reuters. "Dit is een heel belangrijke periode voor me. Mocht het duel met Spanje te vroeg komen, dan wil ik in ieder geval topfit zijn voor de andere twee poulewedstrijden."

Oekraine opent haar WK woensdag in Leipzig tegen Spanje. Op dezelfde dag ontmoeten de andere twee landen uit de groep, Tunesië en Saoedi-Arabië, elkaar in München. Op 19 juni speelt Oekraine vervolgens haar tweede wedstrijd, in Hamburg tegen Saoedi-Arabië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen