Scherpen na sterk debuut weer met beide benen op de grond

20 augustus 2018, 12:50

Kjell Scherpen (18) maakte een sterke indruk in de eerste speelronde van de Eredivisie, maar de jonge doelman van FC Emmen maakte tegen AZ een minder goede beurt. Zowel bij het tweede als derde tegendoelpunt zag de keeper er niet goed uit. Emmen verloor de wedstrijd uiteindelijk met 1-4.

De piepjonge Scherpen weet na zondag dat het leven van een doelman niet altijd rozengeur en maneschijn is. "Daar moet ik mee omgaan. Morgen weer trainen en dan op naar volgende week", sipt de keeper in gesprek met RTV Drenthe. "Ik was verrast door het schot bij de 1-3, waarbij ik de bal veel beter had moeten verwerken, meer naar de zijkant. En bij de 1-2, dat schot van grote afstand, maakte ik een stap naar rechts, waardoor de bal langs me ging in het zijnet."

Een week geleden liet de goalie weten dat Feyenoord zijn droomclub is. "Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik zomaar 'nee' zeg tegen andere topclubs. Al met al was het wel prettiger geweest als ik na die lovende woorden van vorige week opnieuw had laten zien wat ik kan. Dat is helaas niet gebeurd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen