'PSV-verdediger Luckassen op weg naar Hertha BSC'

20 augustus 2018, 13:31

Derrick Luckassen lijkt PSV te gaan verruilen voor het Duitse Hertha BSC. De 23-jarige verdediger zit niet bij de wedstrijdselectie van de Eindhovenaren voor het duel met BATE Borisov en gaat Eindhoven zeer waarschijnlijk snel verlaten, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

De verdediger kwam vorige zomer voor vijf miljoen euro over van AZ en kwam in zijn eerste seizoen in Eindhovense dienst tot 22 optredens, waarvan negentien in de Eredivisie. De verdediger scoorde één keer, dat gebeurde in het bekertoernooi. Onder Cocu kon hij geen basisplaats veroveren en hoewel hij er veel vertrouwen in had dat dat onder diens opvolger Mark van Bommel wel zou lukken, kiest hij voor de eigen jeugd. Dat gaat ten koste van onder andere Luckassen, die daarop waarschijnlijk heeft besloten om te vertrekken. 

Luckassen heeft nog een contract tot en met de zomer van 2022 bij PSV. De Nederlander, met Ghanese roots, doorliep de jeugdopleiding van AZ en kwam dit seizoen nog niet in actie voor de regerend landskampioen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen