Voormalige United-ster kraakt Mourinho: "Voor Kerstmis weg"

20 augustus 2018, 14:56

Lee Sharpe is weinig onder de indruk van Manchester United-coach José Mourinho. De voormalige vedette van de Engelsen, die met Manchester United drie titels won, is bepaald niet mals in zijn kritiek op de Portugese oefenmeester.

Gevraagd naar zijn verwachtingen voor het nieuwe seizoen is Sharpe in gesprek met Sky Sports duidelijk. "Ik verwacht dat de trainer vóór Kerstmis wordt weggestuurd. Op de manier zoals hij het nu doet, haalt hij niet het beste uit zijn spelers. Het werkte vorig jaar al niet en als dingen niet werken moet je ervan leren en ze veranderen."

Aan het elftal ligt het volgens Sharpe niet. "Het team heeft een paar ongelofelijke goede aanvallend ingestelde spelers, maar ik denk dat het spel- en baltempo niet snel genoeg is. Ze geven de tegenstander de tijd om de organisatie goed neer te zetten."

Tot slot is Sharpe ook niet tevreden op de manier waarop Mourinho met Paul Pogba omgaat. "Tegenwoordig is het belangrijk dat je iedere speler op een manier behandelt die voor hem goed is. Paul Pogba is een speciaal individu met een speciaal karakter; je moet doen wat voor hem goed is. Iedereen wil de fysiek sterke Pogba zien zoals hij bij Frankrijk speelt. Dat komt er bij Manchester United onvoldoende uit. Zou dat aan Mourinho liggen?", vraagt Sharpe zich af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen