Atlético loopt in Mestalla direct averij op in titelstrijd

20 augustus 2018, 22:02   Bijgewerkt: 20 augustus 2018, 22:14

Met de winst op Real Madrid in de strijd om de Europese Super Cup begon Atlético Madrid goed aan het seizoen, maar maandagavond is de ploeg de competitie niet goed gestart. Het team van Diego Simeone kwam in de lastige uitwedstrijd tegen Valencia niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Bij Atlético moest Santiago Arias genoegen nemen met een plaats op de tribune, terwijl bij Valencia nieuwelingen Denis Cheryshev, Kevin Gameiro en Michy Batshuayi op de bank zaten. De bezoekers namen na 26 minuten spelen de leiding. Antoine Griezmann lanceerde Ángel Correa met een prachtige steekpass en de aanvaller schoof simpel de 0-1 tegen de touwen.

Valencia liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam in de 56ste minuut terug in de wedstrijd. Rodrigo, die in de belangstelling staat van Real Madrid, schoot knap raak. De Spaanse aanvaller nam de bal met de borst mee en volleerde hard raak in het dak van het doel. Die gelijkmaker spoorde Valencia aan om in de slotfase nog een tandje bij te zetten. Dat leidde tot twee goede kansen, maar beide keren trad Atlético-keeper Jan Oblak uitstekend op.

Atlético hoopt dit seizoen voor de eerste titel sinds 2014 te gaan, maar moet dus direct in de achtervolging. Concurrenten FC Barcelona en Real Madrid pakten in het openingsweekend van La Liga wel drie punten.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen