Liverpool klopt Crystal Palace en wint ook tweede duel

20 augustus 2018, 22:53   Bijgewerkt: 20 augustus 2018, 23:59

Liverpool is na twee speelronden nog foutloos in de Premier League. Na de simpele 4-0 zege van vorige week op West Ham United kreeg het team van Jürgen Klopp ook maandagavond geen tegengoal bij Crystal Palace. Er werd met 0-2 gewonnen door een rake penalty en een late treffer.

Liverpool won de voorgaande drie duels van Crystal Palace allemaal en was ook maandagavond een maatje te groot voor het team uit Londen. De thuisploeg, met Patrick van Aanholt in de defensie, weerde zich echter kranig. Andros Townsend schoot vroeg in de wedstrijd op de lat, maar het was Liverpool dat kon juichen. Op slag van rust verzilverde James Milner een penalty die was gegeven na een overtreding van Mamadou Sakho op Mohamed Salah.

In de tweede helft voerde het thuisteam de druk op, maar dat leidde niet tot goals. Wel tot een rode kaart voor Aaron Wan-Bissaka. De verdediger haalde de doorgebroken Salah neer en kreeg direct rood. Dat was een domper voor de jonge verdediger, die verder een puike partij speelde. 

Crystal Palace ging in de absoluut slotfase met vrijwel de gehele ploeg naar voren en dat hoef je tegen Liverpool niet te proberen. Na een counter besliste Sadio Mané de wedstrijd door de keeper te omspelen en simpel binnen te werken. Het is al zijn derde treffer in dit nog prille Premier League seizoen.

Bij Liverpool speelden Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum negentig minuten. Aanwinst Fabinho zat opvallend genoeg niet bij de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen