Manchester City moet ook keeper Bravo flinke tijd missen

21 augustus 2018, 12:02

Manchester City moet niet alleen sterspeler Kevin de Bruyne enkele maanden missen, ook Claudio Bravo ligt voor langere tijd uit de roulatie. De ervaren doelman heeft zijn achillespees (af)gescheurd en zal enkele maanden uit de roulatie staan bij The Citizens. Hoelang exact, dat moet nog blijken uit onderzoek.

Bravo is overigens al even geen eerste keuze meer in Manchester. In zijn eerste seizoen maakte de Chileen te weinig indruk in het doel, waardoor Ederson Moraes werd binnengehaald door Pep Guardiola. Bravo kwam over uit Barcelona, de stad waar hij heenvliegt om komende week onderzocht te worden over de ernst van zijn kwestuur.

Bravo speelde in de voorbereiding wél alle wedstrijden bij City, tweemaal afgelost door Joe Hart. Daniel Grimshaw en de inmiddels bij NAC actieve Aro Muric kwamen niet in actie, toch is die eerstgenoemde doorgeschoven tot tweede keuze inmiddels bij Guardiola, omdat Hart naar Burnley vertrok. Ook voor NAC Breda is het dus te hopen dat de keepersnood bij City niet groter wordt.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen