Van der Vaart moet voorlopig genoegen nemen met bijrol

21 augustus 2018, 16:19

Rafael van der Vaart speelt vooralsnog geen belangrijke rol bij Esbjerg fB. De 35-jarige middenvelder verbond zich onlangs aan de Deense club, maar maakte in niet één van de acht duels tot dusver zijn opwachting. Trainer John Lammers doet het rustig aan met de routinier.

De Nederlandse coach geeft tegenover Jyllands-Posten aan dat een bijrol momenteel het hoogst haalbare is voor Van der Vaart. "Als we met 3-0 voor staan, kan hij worden ingebracht en het tempo uit de wedstrijd halen", legt de trainer uit.

De vraag is of Van der Vaart momenteel in staat is om als invaller belangrijk te kunnen zijn. Fysiek kan hij nog niet mee met de rest van de selectie. "Ik hoop dat hij fit kan blijven en de hele week kan trainen. Dan zullen we zien of we hem een paar minuten kunnen geven. Het team is verder dan hij is. Maar hij kan in wedstrijden belangrijk worden voor ons", besluit hij hoopvol.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen