Opgewekt Vitesse klopt Heerenveen en haalt Ødegaard binnen

21 augustus 2018, 16:36

De selectie van Vitesse is al uitstekend en de club heeft dinsdag nog een kwaliteitsimpuls aan de spelersgroep gegeven. Martin Ødegaard wordt komend seizoen gehuurd van Real Madrid, zo melden de Arnhemmers op de eigen website. sc Heerenveen had ook interesse in de Noor, maar vist dus achter het net.

De negentienjarige Noor is al een bekende in de Eredivisie, aangezien hij door Real Madrid in januari 2017 bij sc Heerenveen werd gestald. Hij speelde anderhalf jaar bij de Friese club en kwam tot veertig Eredivisie-optredens, waarin hij drie keer scoorde. De spelmaker is blij dat hij nu bij Vitesse de kans krijgt. "De afgelopen anderhalf jaar heb ik al in de Eredivisie gespeeld. Ik ben toen onder de indruk geraakt van Vitesse", zegt hij op de clubwebsite. "Ik heb Vitesse leren kennen als een goed voetballende ploeg, met een aanvallende en dominante spelopvatting. Ik denk dat die manier van spelen mij goed ligt. Ook heeft Vitesse laten zien jonge spelers een kans te durven geven. Daarom ben ik blij met de kans die Vitesse mij biedt."

Ødegaard, die de tiende zomeraanwinst is van Vitesse, wordt in Arnhem met open armen ontvangen. Technisch directeur Marc van Hintum is onder de indruk van hem. "We zijn heel blij dat Martin voor Vitesse heeft gekozen. Ondanks interesse van andere clubs hebben we Martin kunnen overtuigen met de visie waar Vitesse voor staat. Martin beschikt over kwaliteiten die een team een impuls kunnen geven."

De Noor traint woensdag al mee bij Vitesse en gaat spelen met rugnummer achttien.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen