Dinamo Kiev-trainer: "Twee voetbalfilosofieën tegen elkaar"

21 augustus 2018, 20:52   Bijgewerkt: 21 augustus 2018, 21:33

Voetbalfans kunnen woensdagavond bij Ajax tegen Dinamo Kiev een clash verwachten tussen twee totaal verschillende voetbalfilosofieën. Dat verwacht Kiev-trainer Oleksandr Khatskevich althans. De oefenmeester van de bezoekers hoopt dat zijn verdedigende tactiek het kan winnen van de aanvallende speelwijze van Ajax.

De coach van de ploeg uit Oekraïne heeft zich goed voorbereid op het duel van woensdag. "De selectie van Ajax bestaat uit ervaren spelers en jonge spelers uit de eigen opleiding. Ze beschikken over voldoende technische spelers, maar hebben ook fysieke kracht in huis", sprak hij tijdens zijn persconferentie in Amsterdam.

De coach is op de hoogte van de speelstijl van Ajax. "Ajax belijdt al jaren de aanvallende stijl met veel combinaties. Wij spelen krachtiger voetbal en zijn snel in de omschakeling van verdediging naar aanval. Wij passen onze tactiek aan aan de tegenstander. Ik heb alle duels van Ajax in dit seizoen bekeken en heb beelden aan de jongens laten zien. Ik kan hier natuurlijk niet zeggen wat ons plan gaat worden."

Khatskevich beseft dat het woensdag een botsing tussen twee totaal verschillende filosofieën gaat worden. "Er komen twee verschillende voetbalfilosofieën bij elkaar. We zullen zien welke stijl over een week de winnaar is."

Lees ookTen Hag heeft vertrouwen in Ajax en bekritiseert Labyad

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen