Malen maakt eerste goal voor PSV: "Mijn eerste balcontact"

21 augustus 2018, 23:27

Even leek PSV toch met een 2-2 gelijkspel van het veld te moeten stappen tegen BATE Borisov, totdat Donyell Malen als invaller zijn ploeg bij de hand nam. Zeer snel na de 2-2 van BATE kopte hij de 2-3 tegen de touwen. Hij is uiteraard content met zijn invalbeurt.

Met een glimlach stond hij na de wedstrijd Ziggo Sport te woord. "Volgens mij was het inderdaad mijn eerste balcontact", zei hij. "Maar het is sowieso fijn om te scoren." Malen zag dat BATE terugkwam tot 2-2. "Ik stond er net in toen zei de 2-2 maakten. Nee toch, dacht ik nog. Maar toen scoorde ik gelukkig nog die 2-3."

De jonge aanvaller viel al meermaals in bij PSV, maar scoorde vanavond voor het eerst. Hij zag dat zijn team veel kansen kreeg in Wit-Rusland. "We speelden wel goed, maar bij momenten. Niet alle kansen zijn benut, maar uiteindelijk we hebben wel gewonnen. Het is leuk dat een paar jonkies nu de goals meepakken."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen