Van Bommel: "Herstellen ons na een heel slecht begin"

21 augustus 2018, 23:47

PSV-trainer Mark van Bommel schrok van zijn ploeg in de openingsfase tegen BATE Borisov, toen zijn ploeg het heel lastig had met de Wit-Russische tegenstander. De coach zag zijn manschappen op een 1-0 achterstond komen, maar is tevreden met de veerkracht die is getoond. De 2-3 zege stemt hem tevreden.

Op de website van PSV analyseert de trainer de wedstrijd. "Er gebeurde vrij veel", blikt hij terug. "Het belangrijkste van de avond is dat we ons na een heel slecht begin, heel goed herstellen. We waren echt onder de indruk van de tegenstander, het fysieke en agressieve. Maar ineens hadden we het weer in de hand. De penalty zorgde ervoor dat het vertrouwen terugkeerde."

PSV nam het doel van BATE dinsdagavond maar liefst twintig keer onder vuur. Veel, in een Europese uitwedstrijd.  "Na de rust doe je jezelf tekort dat je maar drie goals maakt", weet Van Bommel. "Ik denk dat we op een gegeven moment de 1-3, misschien zelfs de 1-4 moeten maken. Als je daarentegen net voor het einde van de wedstrijd de 2-2 tegen krijgt en alsnog wint, moet je aan het eind van de rit gewoon tevreden zijn. We zijn blijven vechten en hebben ons staande gehouden."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen