Gisteren gemist: Ødegaard naar Vitesse, PSV wint van BATE

22 augustus 2018, 00:30   Bijgewerkt: 21 augustus 2018, 23:48

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 21 augustus.

Opgewekt Vitesse klopt Heerenveen en haalt Ødegaard binnen

De selectie van Vitesse is al uitstekend en de club heeft dinsdag nog een kwaliteitsimpuls aan de spelersgroep gegeven. Martin Ødegaard wordt komend seizoen gehuurd van Real Madrid, zo melden de Arnhemmers op de eigen website. sc Heerenveen had ook interesse in de Noor, maar vist dus achter het net.

Ceferin stelt zich weer beschikbaar; steun van KNVB

Als het aan Aleksander Ceferin ligt, blijft hij aan als voorzitter van de UEFA. De Sloveen heeft dinsdag laten weten dat hij zich herkiesbaar stelt voor een nieuwe ambtsperiode. Volgend jaar loopt zijn eerste periode als preses van de Europese bond af.

Bruns denkt na komst Ødegaard aan vertrek bij Vitesse

Thomas Bruns heeft zijn persoonlijke situatie bij Vitesse tegen het licht gehouden na de komst van Martin Ødegaard die dinsdag aangekondigd werd. De 26-jarige middenvelder weet dat het moeilijk gaat worden voor hem en daardoor sluit hij een transfer niet uit.

Heerenveen smoort relletje; duel met Feyenoord gaat door

Er is een einde gekomen aan het relletje tussen sc Heerenveen en de stewards van de club. Maandag werd duidelijk dat er bij de stewards onvrede heerste over een verwijderd spandoek tijdens de wedstrijd tegen Vitesse. Dinsdag meldt Heerenveen dat alles weer koek en ei is.

Winnend en wisselvallig PSV boekt goed resultaat bij BATE

PSV heeft in Wit-Rusland een uitstekende uitgangspositie verschaft voor de return van de play-offs voor de Champions League. Na een slecht eerste half uur kwamen de Eindhovenaren op achterstand. Pas na een pingel van Gastón Pereiro begon PSV te voetballen en het resulteerde de tweede helft in legio kansen, een uitstekende goal van Hirving Lozano, een fout van Jeroen Zoet en invaller Donyell Malen als matchwinner: 2-3.

Van Bommel: "Herstellen ons na heel slecht begin"

PSV-trainer Mark van Bommel schrok van zijn ploeg in de openingsfase tegen BATE Borisov, toen zijn ploeg het heel lastig had met de Wit-Russische tegenstander. De coach zag zijn manschappen op een 1-0 achterstond komen, maar is tevreden met de veerkracht die is getoond. De 2-3 zege stemt hem tevreden.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen