Spoorboekje: beulen Vitesse en Feyenoord in actie

23 augustus 2018, 07:00   Bijgewerkt: 22 augustus 2018, 23:08

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 22 augustus.

Wedstrijden

Trencin - AEK Larnaca (18.30 uur)

Feyenoord had hier moeten staan. Maar de Rotterdammers zetten zichzelf voor schut tegen Trencin en dus doen de Slowaken onder leiding van Ricardo Moniz een gooi naar de poulefase. Tegenstander is AEK Larnaca uit Cyprus. De Cyprioten schakelden in de derde voorronde Ajax-bekende Sturm Graz met ruime cijfers uit. Voor Trencin is het de laatste horde op weg naar historie, want de club haalde nog nooit de poulefase in Europa.

FC Basel - Apollon Limassol (20.00 uur)

Geen Vitesse, maar wel een voormalig Vitessenaar neemt het op tegen Apollon Limassol. Kan Ricky van Wolfswinkel met zijn ploeg hetzelfde doen als tegen Vitesse, namelijk de opponent uitschakelen? Dat is de inzet voor de Nederlander, die met zijn ploeg opnieuw de grote favoriet is. Na de zo moeilijke seizoensstart, lijkt het momenteel allemaal wat in rustiger vaarwater te komen voor Basel. Zéker als er gewonnen wordt. 

Voetbal op tv

09.30 uur: Champions League-hoogtepunten - Ziggo Sport, kijk alles wat je hebt gemist nog eens rustig terug

20.30 uur: AA Gent - Girondins de Bordeaux - FOX Sports 4, live verslag van dit duel in de voorronde van de EL

22.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, praatprogramma over voetbal

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen