Van Overeem niet akkoord met schikkingsvoorstel

22 augustus 2018, 11:15   Bijgewerkt: 22 augustus 2018, 12:24

Joris van Overeem is niet akkoord met het schikkingsvoorstel voor zijn rode kaart tegen PEC Zwolle. De middenvelder van FC Utrecht werd zondag van het veld gestuurd nadat videoscheidsrechter Christiaan Bax ingreep. In eerste instantie trok arbiter Martin van de Kerkhof een gele kaart voor zijn tackle op de enkel van Clint Leemans.

De KNVB communiceert dat Van Overeem het niet eens is het met schikkingsvoorstel. Echter laat de bond via de officiële kanalen in het midden wat de inhoud van het voorstel is. Aan Voetbal International heeft de bond wel bevestigd dat het Van Overeem voor drie wedstrijden wil schorsen, waarvan één voorwaardelijk.

Deze zaak verschijnt donderdag voor de tuchtcommissie, vrijdag volgt uitsluitsel. Met de huidige strafmaat zou Van Overeem, die deze zomer overkwam van AZ, de duels met VVV-Venlo en Fortuna Sittard missen. Voor de middenvelder was het duel PEC Zwolle een opmerkelijke. Met zijn rode kaart speelde hij een negatieve hoofdrol, maar in de eerste helft had hij Utrecht aan een voorsprong geholpen.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen