VVV-fan krijgt stadionverbod na tonen blote billen aan Blom

22 augustus 2018, 16:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het was afgelopen zaterdag een opmerkelijk moment tijdens de wedstrijd VVV-Ajax. Een supporter in het thuisvak liet op de tribunes zijn broek zakken in de richting van scheidsrechter Kevin Blom. Het heeft de fan buiten het nodige bekijks nu ook een stadionverbod opgeleverd.

Dat meldt de club aan Dagblad de Limburger. Volgens een woordvoerder van VVV is de straf conform de opgestelde regels van de KNVB. Voor provocatie van de scheidsrechter kan immers een stadionverbod van twaalf maanden gegeven worden. En die heeft de fan in kwestie nu ook zijn aan broek gekregen.

Mogelijk was de VVV-fan niet tevreden met de beslissingen van Blom en diens assistenten. In de eerste helft keurde hij een treffer van de Limburgers af na een lichte overtreding en vlak voor tijd gaf de arbiter op aanwijzingen van de VAR een pingel aan Ajax. En daar zakt je als supporter van VVV natuurlijk de broek vanaf.

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen